Deseta Elsina škola za buduće lidere

ELSA (Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika) vas poziva da se prijavite na jubilarnu X ELSA-inu školu za buduće lidere – Liderstvo koja će se održati od 09. do 12. marta 2018. na Zlatiboru (studentsko odmaralište Ratko Mitrović).

U prvom delu seminara obrađuju se liderske veštine (javni nastup, timski rad, pisanje projekata, upravljanje vremenom), treninge vode treneri sa višegodišnjim iskustvom, a druga polovina je posvećena centralnoj temi. Prethodne centralne teme bile su Marketing, Međunarodni krivični sud, Pravo i institucije EU, Borba protiv korupcije, Bezbednost u Srbiji i regionu, Borba protiv terorizma, Pregovaranje u pravu, Savremeni izazovi – migrantska kriza, Izazovi i problemi mladih. S obzirom da je ovo jubilarna deseta ELSA-ina škola za buduće lidere, centralna tema je upravo Liderstvo. Smatramo da je ovo vrlo aktuelna i značajna tema, koja će podstaći studente da budu aktivniji. Predavanja će održati eminentni stručnjaci, pre svega mladi uspešni ljudi različitih profesija. Polaznici dobijaju sertifikate.

Svi zainteresovani kandidati treba da pošalju CV na [email protected] najkasnije do 03. marta sa naznakom “Za ELSA-inu školu za buduće lidere” (u prijavi obavezno naznačiti da li je kandidat budžetski ili samofinansirajući student). Najbolji kandidati dobijaju punu stipendiju, koja pokriva smeštaj, pun pansion i radne materijale. Svi učesnici plaćaju prevoz.

No votes yet.
Please wait…