Konferencija “Pravo intelektualne svojine u Srbiji”

 

Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika ELSA Beograd organizuje  konferenciju pod nazivom “Intelektualna svojina u Srbiji”.

Konferencija ima za cilj da podigne svest ljudi i unapredi zaštitu prava intelektualne svojine, kroz 3 sesije:

  1. Franšize i lizing;
  2. Pravo multimedije;
  3. Pravo interneta; koje se bave posebnim problemima u ovim oblastima.

Datum održavanja konferencije je 05. mart 2018. od 11 do 15 časova u konferencijskoj sali Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Konferenciju će otvoriti direktor Zavoda za intelektualnu svojinu ,gospodin Vladimir Marić.

Predavači će biti iz Centra za franšize i lizing Privredne komore Srbije,advokatske kancelarije Karanović Nikolić,MASCOM-a,advokati i IT pravnici kao i saradnik u nastavi na katedri za pravo intelektualne svojine na Pravnom fakultetu u Beogradu. Učesnicima konferencije će biti dodeljeni sertifikati o učešću. Da bi bio dodeljen sertifikat, neophodno je pohađati sve tri sesije. Nije obavezno da učesnik ima položen ispit iz predmeta Pravo intelektualne svojine. Prijava je obavezna i otvorena do 02. marta 2018. godine u 18 časova. Link za prijave: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAWW4OSxFtbfPbnmNQCWwQL-9zHHZU05P-A2SWfEDk6-gVqw/viewform

No votes yet.
Please wait…