Nemestic Studio Vas poziva na 12. međunarodni sajam obrazovanja Putokazi

3

Nemestic Studio  učestvovaće na 12. međunarodnom sajmu obrazovanja Putokazi koji se održava  od  06. do 08. marta. 2017. godine u Novom Sadu i koji važi za jedan od vodećih sajmova u regionu kada je u pitanju obrazovanje.

Tom prilikom zainteresovani đaci i studenti moći će da dobiju više informacija o projektima koje zastupa Nemestic Studio a čija je zajednička karakteristika to da su oni ostvareni međunarodnom saradnjom.

Putem projekata Studiranje.net Nemestic Studio zastupa fakultete u svetskim metropolama kao što su: Istituto Europeo di design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Domus Academy DA, Scuola Politecnica di Design, Macromedia University, IFA Paris International Fashion Academy i škola italijanskog jezika Leonardo da Vinci.

Na veb sajtu www.studiranje.net pronaćićete mnogobrojne kurseve i programe za modu, dizajn, vizuelnu umetnost komunikaciju i medije, kao i recenzije studenata i njihova iskustva na ovim fakultetima. Osim toga, ovaj sajt predstavlja informativni studentski centar koji pruža neophodnu pomoć studentima prilikom odabira studijskog kursa, kao i pri upisu.

Takođe, naš projekat staging-studentirs.kinsta.cloud  jeste internet arhiv i servis za razmenu korisnih dokumenata za studente i đake. Sajt dnevno stiče 100 novih korisnika a broji preko 136 000 članova iz zemlje i regiona.

Na zahtev korisnika krajem 2016. godine uveli smo studentske greb greb kupone koji predstavljaju dopunu koju korisnici sajta (maturanti, studenti, postdiplomci) mogu kupiti i  iskoristiti, a na taj način lako i brzo osvojiti kredite koji su potrebni za preuzimanje svih neophodnih dokumenata.

Nemestic Studio ove godine obeležava 10 godina postojanja. Do sada smo ostvarili saradnju sa velikim brojem omladinskih i studentskih organizacija, kao i sa privatnim i državnim fakultetima u zemlji i inostranstvu. Naša misija i cilj jeste poboljšanje kvaliteta studijskih programa kao i širenje različitih mogućnosti izbora za studijskim usavršavanjem.

Svi zainteresovani studenti dobiće na licu mesta sve neophodne informacije u vezi studijskih programa i upisa na nekom od pomenutih fakulteta.

Moguće je da rezervišete individulane konsultacije putem mejla [email protected] ili na broj telefona 060 56 987 65!

No votes yet.
Please wait…