Otvorene su prijave za treći YouthSpeak Forum u Beogradu!

Omladinska organizacija AIESEC organizuje treći put zaredom projekat “YouthSpeak Forum” koji će se održati 30. novembra u u Envoy Conference Centru na Dorćolu.

YouthSpeak Forum omogućava mladim ljudima da na jednom mestu razmenjuju mišljenja i ideje sa ekspertima iz različitih oblasti kroz edukativne radionice sa kompanijama i motivacione priče govornika konferencije. Kompanije Delhaize Serbia, NIS, Mercator i MOL Srbija pobrinule su se da prisutni steknu nove veštine na interaktivnim radionicama, a samo neki od ovogodišnjih govornika su Dragan Vojvodić – CEO i trener Sandler Training, Bojan Mihajlović – autor knjiga “ Manipulacija”, “ Marketing LIKE” i trener poslovnih veština, kao i mnogi drugi.

Tema ovogodišnjeg Foruma “Take action – Become CEO” će pokrenuti svakog učesnika da već sutra učini prvi korak ka promeni, doneće neke nove ideje i inspirisati da verujete u svoj sopstveni uspeh.

YouthSpeak Forum je besplatan za sve učesnike. Uz prisustvo svaki učesnik dobija sertifikat i mnogobrojne poklone od organizatora konferencije.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait…