Predavanje o preduzetništvu

 

Predavanje o preduzetništvu namenjeno je  studentima i mladim preduzetnicima kako bi se dodatno osnažili i motivisali da pokrenu sopstvene poslovne aktivnosti. Na predavanju će biti predstavljen program EY Preduzetnik godine koji kompanija Ersnt&Young realizuje u Srbiji i čiji učesnici će zainteresovanima preneti svoja iskustva. Fondacija Ana i Vlade Divac ove godine obeležava 10 godina svog rada. U sklopu ovog jubileja organizova će se čitav niz manifestacija u okviru projekta Slavimo solidarnost. Iz organizacije ističu da se već deceniju trude  da promovišemo solidarnost na različite načine pružajući našim sugrađanima širom Srbije raznovrsne besplatne programe i aktivnosti prilagođene različitim generacijama i interesima građana Srbije.

Jedan od načina je upravo Predavanje na kojem vas očekujemo i za koje verujemo da će vam biti više nego korisno. Osim Fondacije Ana i Vlade Divac u organizaciji učestvuju i EY Srbija, Biznis Nova, Američki kutak u Novom Sadu i Kulturni centar Novi Sad.

Svi zainteresovani studenti mogu rezervisati  svoja besplatna mesta preko linka.

Učesnici:

  •  Vladimir Mastilović (vlasnik i osnivač kompanije 3Lateral) inovativna kompanija, gde će akcenat razgovora ići u pravcu kako je moguće osvojiti svetsko tržište sa sedištem u Srbiji i kako iskoristiti maksimum naših znanja.
  •  Marko Kukić (vlasnik i osnivač kompanije BgReklam) inovativna kompanija, gde je akcenat koliko je teško bili odlučiti se da se ne ograničavaju na lokalne partnere već uz pomoć svetskih inovacija da se probiju na tržište zapadne Evrope, sa osvrtom na modernizaciju proizvodnje uvođenjem japanskog Kaizen principa.
  •  Miloš Perović (izvršni direktor kompanije Termovent-Komerc), akcenat će biti na pitanjima koliko je teško preuzeti poslovanje u porodičnoj kompaniji i kako izgleda kada 2 generacije treba da usklade svoju lidersku viziju.

No votes yet.
Please wait…