Prezentacija fakulteta za dizajn, vizuelnu umetnost, komunikaciju i modu u inostranstvu!

photo credits by Scuola Politecnica di Design SPD

Nemestic Studio i Style.rs predstaviće prestižne fakultete dizajna, vizuelnih umetnosti, komunikacije i mode u inostranstvu, u ponedeljak 18.04.2016, sa početkom u 18.00 u kreativnom centru Poligon u Ljubljani.

Ovom prilikom, svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa studijskim programima, načinom studiranja, studentskim životom i drugim studentskim iskustvima na najuticajnim fakultetima, kao što su: Domus Academy, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Macromedia University of Applied Sciences i Scuola Politecnica di Design,  fakulteti koji imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj, Nemačkoj i Brazilu.

Na ovim fakultetima dostupne su trogodišnje, master i jednogodišnje studije, kao  i letnji profesionalni kursevi. Među ponuđenim kursevima, posebno se ističu kursevi kao što su – interior design, product design, global design, graphic design, 3d animation, transportation design, fashion design, fashion stylist, fashion photography, fashion&luxuary brand management, brand communication, film and television, media and communication design  i mnogi drugi bachelor i master programi o kojima se možete informisati na sajtu www.studiranje.net.

Prezentacija je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će svi zainteresovani studenti na licu mesta moći da saznaju sve o programima studija, organizaciji predavanja, selekciji studenata za upis, pripremi neophodnog portfolia i projekata za stipendije.
Zbog ograničenog broja mesta molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mail [email protected] ili na brojeve telefona +381 (0) 21 4 756 756 i +381 (0) 60 56 987 65 i ostaviti svoje ime i prezime. Takođe, moguća je i prijava za individulano savetovanje koje će se održati nakon prezentacije.

 

Poligon

Ponedeljak, 18.04.2016.

Početak u 18.00
Adresa: Tobačna ulica 5
1000 Ljubljana

Slovenija
Za više informacija pozovite na telefon +381 (0) 21 4 756 756

No votes yet.
Please wait…