Prezentacija internacionalnih fakulteta za dizajn, vizuelnu umetnost, komunikaciju i modu u Impact Hub-u

2

Nemestic Studio  predstaviće prestižne fakultete dizajna, vizuelnih umetnosti, komunikacije i mode u inostranstvu u coworking prostoru Impact Hub u Beogradu, u četvrtak 09.03. 2017. sa početkom u 17.00h.

Svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa studijskim programima, načinom studiranja, studentskim životom i drugim studentskim iskustvima na najuticajnim fakultetima, kao što su: Domus Academy, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Macromedia University of Applied Sciences,  Scuola Politecnica di Design i IFA Paris Internation Fashion Academy,  fakulteti koji imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj, Nemačkoj, Turskoj, Kini i Brazilu.

Na ovim fakultetima dostupne su trogodišnje, master i jednogodišnje studije, kao  i letnji profesionalni kursevi. Među ponuđenim kursevima, posebno se ističu kursevi kao što su – interior design, product design, global design, graphic design, 3d animation, transportation design, fashion design, fashion stylist, fashion photography, fashion&luxuary brand management, brand communication, film and television, media and communication design  i mnogi drugi bachelor i master programi o kojima se možete informisati na sajtu www.studiranje.net .

Prezentacija u Impact Hub-u je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će svi zainteresovani studenti na licu mesta moći da saznaju sve o programima studija, organizaciji predavanja, selekciji studenata za upis, pripremi neophodnog portfolia i projekata za stipendije. I u Impact Hub-u i na sajmu obrazovanja Putokazi moguće je prijaviti se za individualno savetovanje.

Impact Hub Beograd doprinosi razvoju i osnaživanju preduzetništva. Impact Hub Beograd je coworking prostor za umrežavanje, saradnju i razmenu prakse i znanja. Postoji u više od 49 zemalja sveta, i predstavlja inspirativno radno okruženje po principu fleksibilnog korišćenja coworking prostora i iznajmljivanja sala za konferencije i radionice. Pored multifunkcionalnog prostora i društvene mreže, Impact Hub članovi takođe imaju pristup različitim programima kroz koje se inovatori, preduzetnici, „free-lanceri“ informišu, inspirišu, povezuju i šire svoj uspeh širom sveta.“

Molimo sve zainteresovane studente da rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mail [email protected] ili na broj telefona  060 56 987 65 i ostaviti svoje ime i prezime.

No votes yet.
Please wait…