Prezentacija internacionalnih fakulteta za modu i dizajn na Serbia Fashion Week-u

Nemestic Studio i Style.rs predstaviće prestižne internacionalne fakultete mode i dizajna u toku predstojećeg Serbia Fashion week-a u Novom Sadu, u sredu 26.04. sa početkom u 13.30h.

Svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa studijskim programima, načinom studiranja, studentskim životom i drugim studentskim iskustvima na najuticajnim fakultetima, kao što su: Domus Academy, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Macromedia University of Applied Sciences  i IFA Paris International Fashion Academy,  fakulteti koji imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj, Nemačkoj, Turskoj, Kini i Brazilu.

Na ovim fakultetima dostupne su trogodišnje osnovne studije, master studije, jednogodišnje studije, kao  i letnji profesionalni kursevi. Ovaj seminar je osmišljen kao interaktivno predavanje gde će svi zainteresovani na licu mesta moći da saznaju sve o programima studija, organizaciji predavanja, pripremi neophodne dokumentacije za upis, pripremi portfolia kao i o uslovima za apliciranje na konkursima za stipendije.

Prvi deo prezentacije predviđen je za predstavljanje navedenih fakulteta, dok je drugi deo rezervisan za pitanja prisutnih učesnika.

U toku seminara, đaci i studenti mogu rezervisati individualno savetovanje sa predstavnicima fakulteta koje bi se održalo u dogovorenim terminima putem Skype.

Molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mejl [email protected] ili na broj telefona  060 56 987 65 i ostaviti svoje ime i prezime.

No votes yet.
Please wait…