Provereno kvalitetna škola engleskog jezika – CHATROOM

Ako planirate da studirate, usavršavate se, živite ili radite u inostranstvu, ako volite da putujete i upoznajete nove ljude i različite kulture, onda je škola engleskog za odrasle CHATROOM pravi izbor za vas. Naime, u školi CHATROOM možete se pripremiti za polaganje neke od međunarodno priznatih diploma, koje će vam svakako biti potrebne ukoliko razmatrate opciju studiranja u inostranstvu. Ukoliko je to slučaj, pročitajte kratak informativni razgovor koji smo obavili sa direktorkom škole CHATROOM, Nevenom Kaluđerović.

 

Škola engleskog CHATROOM je produženo odeljenje ŠKOLIGRICE, najstarije škole engleskog u Novom Sadu. Kada je tačno osnovana ŠKOLIGRICA i možete li nešto vise o CHATROOM odeljenju?

Školigrica je osnovana 1990. godine sa idejom da bude specijalizovana za rad sa malom decom predškolskog i školskog uzrasta. Međutim, u CHATROOM školi, koja je namenjena odraslima, obezbedili smo svojim nekadašnjim polaznicima nastavak usavršavanja svih jezičkih veština engleskog jezika (čitanja, pisanja, govora i razumevanja) kao i pripremu za polaganje i sticanja  najvišeg nivoa međunarodno priznate Cambridge diplome CPE (Certificate of Proficiency in English), IELTS testa (opšti ili akademski modul), koji su neophodni za upis na studije u inostranstvu. Ime škole  CHATROOM (Ćaskaonica/Ćaskalište) nagoveštava prijatnu, opuštenu i podsticajnu atmosferu u kojoj se uz kafu ili čaj slobodno razmenjuju mišljenja, ideje i poruke. To je mesto gde možete učiti jezik u društvu sa prijateljima i niko vas ne osuđuje zbog grešaka u govoru. To je preduslov da brzo napredujete i da se zbog toga dobro osećate.

DSC_0022

Nastavnom kadru koji je zaposlen u Vašoj školi svakako se posvećuje posebna pažnja. Ko su profesori koji rade kod vas? 

Sa polaznicima rade visoko kvalifikovani, posvećeni profesori sa dugogodišnjim iskustvom. Profesori redovno pohađaju akreditovane seminare na kojima se upoznaju sa aktuelnim tokovima u nastavi engleskog jezika, a novostečena stručna znanja sa Webinara i konferecija primenjuju u radu sa polaznicima. Škola CHATROOM je Tier 1 članica ADDvantage programa Britanskog saveta, a dosadašnja prolaznost naših kandidata je izuzetno visoka i iznosi skoro 100%. Polaznicima je tokom školske godine i pripreme za polaganje ispita omogućeno korišćenje priručnika,velikog broja prilagođenih izdanja kao i originalnih naslova iz bogate školske biblioteke.

Koji sve kursevi stoje na raspolaganju u vašoj školi?

Kursevi koje nudimo obuhvataju:

  • Opšte engleske CEF nivoe:
    • A1 (Elementary),
    • A2 (Pre-Intermediate)
    • B1 (Intermediate)
    • B2 (Upper-Intermediate)
  • Pripremu za polaganje Cambridge ispita:
    • A2 PET
    • B2 FCE
    • C1 CAE
    • C2 CPE
  • Pripremu za polaganje  IELTS testa (akademski ili opšti modul)

Više o IELTS pronađite ovde:http://www.skoligrica.rs/landing_page.html

  • Letnji kursevi u Velikoj Britaniji (North Devon+London)

U školi su trenutno aktuelni i popusti. Kako iskoristiti ovu pogodnost?

Tako je. U našoj školi popust od 10% mogu dobiti dvoje polaznika koji dolaze iz iste porodice, popust od 15% dobija troje, 20% četvoro polaznika iz iste porodice, a 100% dobija peti član porodice. Takođe, oni koji uplate godišnju školarine unapred dobijaju 10% popusta.

 

 

Razgovarala: Jasmina Slavica

 

No votes yet.
Please wait…