REKLAMIJADA 2017 „Game of emotions“

Studentska organizacija Marketing Workshop, već tradicionalno, i ovog decembra organizuje Reklamijadu u prostorijama Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Događaj je humanitarnog karaktera i realizuje se u okviru projekta „Dani Marketinga“. U skladu sa ovogodišnjom temom, poigraćemo se vašim emocijama. Očekujte devedesetominutnu vožnju kroz smeh, tugu, iznenađenost i akciju.

Međutim Reklamijada nije posvećena samo zabavi, najlepši deo je zapravo njen humanitarni karakter. Kao i prethodnih godina, sav prihod od ulaznica biće doniran u humanitarne svrhe, a ove godine smo se odlučili za fondaciju „Podrži život“ Sergeja Trifunovića.

Pozivamo vas da nam se pridružite 11.12.2017. od 20h u Amfiteatru 1, Ekonomskog fakulteta u Beogradu (Kamenička 6), Dođite da zajedno uživamo gledajući smešne, poučne, sve najinteresantnije reklame iz prethodnog perioda.

Više informacija o događaju i našoj organizaciji možete naći na facebook stranici Marketing Workshop i na našem sajtu www.marketingworkshop.rs

No votes yet.
Please wait…