Top 3 prakse ove nedelje koje ti nude Global Talent i AIESEC

Ako voliš da putuješ, usavršavaš jezike, upoznaješ nove kulture i ljude širom sveta ovo je idealna pirlika za tebe. Možeš učestvovati u programu Global Talent  i iskusiti nešto novo i drugačije. Global Talent je program plaćenih stručnih praksi u inostrastvu i omogućava ti da radiš u svetskim kompanijama na oblastima marketinga, računovodstva, informacionih tehnologija i mnogih drugih oblasti.

Tri prakse koje su izdvojene ove nedelje su prakse iz oblasti marketinga, informacionih tehnologija i  znanja o predavanju engleskog jezika.

  • Praksa u Kanadi

Mercan Capital Ltd. je kompanija u Montrealu u Kanadi koja traži pripavnika iz oblasti računovodstva. Mercan Group je lider u oblasti investicija, obrazovanja i zapošljavanja, takođe je razvila reputaciju u integritetu i efikasnosti. Kompjuter je tokom 78 nedelja koliko traje praksa obezbeđen, a plata na mesečnom nivou je 1360 evra. Pogledaj da li imaš potrebne kvalifikacije za ovu praksu.

  • Praksa u Holandiji

De Beste Kffie firma locirana u Holandiji traži PHP Developer-a. Tokom ove prakse  razvijate i kreirate web stranice i širite svoje znanje o platformama za ravoj web stranica. Ova prilika je idealna za programere koji žele da saznaju  nešto o novom internet svetu i razviju web stranicu novim tehnikama. Ostalo je još par dana za prijavu , zato budite brzi.

  • Praksa u Kolumbiji

Obrazovna ustanova Ana C. Gomez de Lopez u Montariu otvara poziciju profesora engleskog jezika od vrtića do srednje škole. Škola će odrediti nivo na kojem će pripravnik raditi i dati mu mogućnost da sam planira časove, kao i druge aktivnosti neophodne za razvoj procesa učenja. Praksa počinje 10. Januara 2018. i traje do 10. Juna 2018. godine, što ukupno čini 21 nedelju provedenu u Kolombiji. Nešto više o ovoj praksi pogledaj ovde.

Ovu prilku kao i mnoge druge Vam omogućava najveća studentska organizacija na svetu AIESEC, koja postoji već 69 godina i bavi se razvijem i usavršavanjem mladih lidera pružajući im praktično znanje i iskustvo.

PRIJAVITE SE

Učinite Vaš život zanimljivijim i zaputite sa u neverovatnu avanturu. Sve detalje o ovoj praksi, a i mnogim drugim praksama možete naći na našem portalu, a ukoliko imate nekih nejasnoća o projektu Global Talent  možete kontaktirai potpredsednicu za odlazeće prakse na [email protected] .

No votes yet.
Please wait…