Stečajni postupak u privrednom društvu
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Ekologija
Objavio studenti.rs 11. jun 2018. Prijavi dokument
Kompostiranje je prirodan proces dekompozicije i reciklaže organskog materijala u humusom bogati dodatak zemljištu zvani kompost. Svaki biznis ili institucija koja proizvodi organski otpad, može taj otpad lako transformisati u visoko kvalitetni kompost. Voće, povrće, mlečni proizvodi, hleb, salvete na koje nije primenjivan izbeljivač, filteri za kafu, ljuske od jaja, meso i mesne prerađevine i novine mogu biti kompostirani. Ukoliko se nešto može pojesti i/ili uzgajati, može biti i kompostirano. Crveno meso, kosti i male količine papira su prihvatljive, međutim njihovo kompostiranje zahteva više vremena. Takođe, dodavanje mesa i kostiju u hrpu za kompostiranje nosi rizik od privlačenja štetočina, koje privlači delimično razgrađeno meso.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio Studenteu 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.