studenti
Mesto za uspešne studente

Čelične konstrukcije

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

Čelične konstrukcije

Ovaj udžbenik prvenstveno je namijenjen studentima Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zaarebu, koji slušaju predmet Nosive konstrukcije III, jer se čelične konstrukcije predaju na tom predmetu uz drvene. Ostali suvremeni sustavi od čeli-ka i drva obrađuju se kao poseban predmet u planu i programu studija arhitektu-re. Iz navedenoga sliiedi još potreba za udžbenikom iz drvenih konstrukcija te su-vremenih konstruktivnin sustava iz čelika i drva, koji su u pripremi.

Problemi projektiranja i osnovnih proračuna čeiičnih konstrukcija prikazani su na jednostavan način studentima arhitekture, iako se radi o konstrukcijama s poseb-nim zahtjevima za globalnom i lokalnom stabilnošču.

Ovo je prvi udžbenik iz čeličnih konstrukcija namijenjen uglavnom studiju arhitek-ture, ali se njime mogu koristiti i diplomirani inženjeri arhitekture pri projektiranju svojih objekata s čeličnom konstrukcijom i spregnutim konstrukcijama.

Čelične konstrukcije posebna su cjelina po sadržaju koje odgovaraju temama pre-davanja na predmetu Nosive konstrukcije III, te studenti osim ovih predavanja do-bivanju još aopunske materijale, koji sadrže različite tablice, dijagrame, aetalje vezane uz mehaničko ponašanje različitih konstruktivnih sustava od čelika, koji im omogućuju i olakšavaju različita rješenja zadataka za izradu programa iz čelič-nih konstrukcija.

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ključne reči Ključne reči:

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.