studenti
Mesto za uspešne studente

Internet biznis plan Tesla motor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Elektronsko poslovanje, poznatije kao e-Business, mora biti definisano kao određeni trgovinski proces, baziran na automatizovanom informacionom sistemu, što se danas najčešće realizuje uz pomoć naprednih Web tehnologija i sve većim brojem raspoloživih mrežnih servisa koji generalno olakšavaju sve procese koji posredno i neposredno opslužuju elektronsko poslovanje u šta se podrazumeva:
• Optimizacija poslovnih procesa (proizvodnja, marketing, distribucija, prodaja, naplata…)
• Unapređenje odnosa sa stejkholderima
• Unapređenje servisa podrške
• Unapređenje mehanizama zaštite (elektronski potpis, kriptografija i drugo)
Osnovni preduslovi razvoja poslovanja pomoću uvođenja online poslovanja je stvaranje potrebne infrastrukture za njegovo sprovođenje kao što su IT struktura, internet konekcija i web prezentacija. Takođe neizostavan korak je i edukacija i obučavanje zaposlenih.

Tesla Motors je proizvođač automobila u Kaliforniji u SAD-u. Preduzeće se bavi proizvodnjom vozila na električni pogon. Firma je relativno skoro osnovana, nastala 2003.godine. Odmah nakon osnivanja napravljen je model Tesla Roudster, električni sportski auto, koji se ubrzo našao na top-listama kao najbolji auto na struju ikad i kao jedan od najboljih sportskih automobila tog vremena. I danas postoje sumnje u oblasti električnih automobila, međutim njegove performanse su daleko ispred automobila sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem.

 

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.