Vakcinacija dece
Objavio mitrovicm993 24. april 2024.
62 stranica
Objavio studenti.rs 02. mart 2017. Prijavi dokument
Osnovne sirovine u pekarskoj industriji su: brašno (pšenično i ražano), so, kvasac i voda. Ostale vrste brašna: kukuruzno, ovseno, ječmeno, sojino i heljdino, kao i šećeri, masnoće, mleko, jaja i voće i prerađevine od voća smatraju se pomoćnim sirovinama. Iste ove sirovine mogu se koristiti i u poslastičarstvu za pripremu različitih vrsta peciva, kolača, torti i drugih poslastica. Posebnu grupu čine poboljšivači ili aditivi.Pšenično brašno se dobija tehnološkim postupkom mlevenja pšenice.
Objavio mitrovicm993 24. april 2024.
Objavio Dragica Stanisic 24. april 2024.
Objavio goja91 24. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.