studenti
Mesto za uspešne studente

Transport municije vazduhoplovom

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)

Tema našeg rada je transport municije vazduhoplovima. Ovo je izuzetno važna tema, jer je ova roba jako osetljiva i sa njom se u toku transporta mora postupati po tačno odredjenim pravilima.

Cilj ovog rada je da se upozna sa transpotnim zadatkom, tj. da što je bolje moguće predstavi proces transporta municije vazduhoplovima. Takođe će biti prikazano kakve vrste municije postoje, njihove osobine, potrebnu dokumentaciju za njihov transport i takođe, koje su dozvoljene a koje zabranjene za transport.

Opasnu robu predstavljaju artikli ili supstance koje mogu imati uticaj na zdravlje, bezbednost, svojinu ili okruženje. Dele se na devet klasa, a za ovaj rad bitna je prva, koja predstavlja eksplozive. Oni se dele na eksplozive, predmete punjene eksplozivima i sredstva za paljenje (vatromet, petarde itd.). Tema ovog rada je municija, koja spada u predmete punjene eksplozivima. UN pododbor eksperata za transport opasne robe doneo je preporučene procedure za transport svih tipova opasnih roba osim za radioaktivne materije.

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.