Izrada kolica za strugotinu MIG/MAG metodom
Objavio bojann998 18. april 2024.
Maturski Radovi, Skripte, Tehnologija
Objavio studenti.rs 27. novembar 2017. Prijavi dokument
Tehnologija konditorskih proizvoda proučava tehnologiju prerade šećera u bombonske proizvode, tehnologiju prerade kakao zrna u kakao proizvode i tehnologiju prerade u keks i proizvode srodne keksu. U grupu kakao proizvoda spadaju čokolada, punjena čokolada i dr., koje se međusobno razlikuju po sirovinskom sastavu. Zajednička karakteristika konditorskih proizvoda jeste da se smatraju koncentrovanom hranom i poslasticom koja se uzima između obroka i na kraju obroka, u maloj količini.
Objavio bojann998 18. april 2024.
Objavio bojann998 18. april 2024.
Objavio bojann998 16. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.