Proizvodnja biljaka u zaštićenom prostoru
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Turizam/Ugostiteljstvo
Objavio studenti.rs 14. decembar 2016. Prijavi dokument
O ljudima, običajima i podneblju, a naročito o gostoprimstvu može se saznati za postavljenim stolom domaćina. Tako muslimanska kuhinja je raznovrsna i bogata, sa puno mesa, ribe, povrća, začina i voća. To proizlazi iz bogatstva ravnice, mora, šuma i reka. Gde se uzgajaju raznovrsne ratarske i povrtlarske biljke srednje evropskog podneblja i umereno kontinentalne klime. Gaje se mnogobrojne vrste domaćih životinja, šume i polja bogata su sitnom i krupnom divljači, a u vodama su raznovrsne morske i slatkovodne ribe.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio nejra.16 27. mart 2024.
Objavio bojana.petr 27. mart 2024.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio nejra.16 27. mart 2024.
Objavio bojana.petr 27. mart 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.