Proizvodnja biljaka u zaštićenom prostoru
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Turizam/Ugostiteljstvo
Objavio studenti.rs 21. jun 2017. Prijavi dokument
Kineska kuhinja ima više stilova u zavisnosti od regiona Kine, a od kojih su neki postali veoma popularni u drugim krajevima sveta – od Azije do Amerike, Australije, Zapadne Evrope i Južne Afrike. Tradicionalna kineska kuhinja uključuje Anhui, Kantonsku, Fudžijansku, Jiangsu, Šandong, Sečuansku i Zeijang kuhinju. U mnogim jelima kineske kuhinje, hrana se priprema sa delovima hrane koja je isečena na veličinu zalogaja i koji su spremni da se odmah pojedu.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio nejra.16 27. mart 2024.
Objavio bojana.petr 27. mart 2024.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio nejra.16 27. mart 2024.
Objavio bojana.petr 27. mart 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.