studenti
Mesto za uspešne studente

Protecta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

U savremenom svetu je drastično došlo do povećanja kriminaliteta a samim tim i do povećanja opastosti i ugroženosti po objekte koje trebaju biti zaštićeni. Kriminalci su se znatno izveštili u vršenju krivičnih dela, čemu je dobrineo i znatni napredak tehnike. Dakle, bezbednosna situacija je mnogo izmenjena i složenija nego ranije pa je neophodno da država razvija i javni ali ne manje i privatni sektor bezbednosti, odnosno subjekte bezbednosti koji će se uz međusobnu saradnju organizovano boriti na suzbijanju vršenja krivičnih dela.
Privatne bezbednost zauzima značajno mesto u današnjem modernom sistemu bezbednosti. U privatan sektor bezbednosti svrstavamo fizičko – tehničko obezbeđenje stvari, lica i poslovanja preduzeća, kao i detektivska, odnosno privatna detektivska delatnost.
Detektivska delatnost kao istraživačka i otkrivačka delatnost zahteva razne kriminalne i druge asocijalne pojave. Ova delatnost se razvijala uporedno sa rozvojem policije, stoga se može tvrditi da su oblici prve detektivske delatnosti stari koliko i policija.

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.