Odlomak

Putokazi 2023

Međunarodni sajam obrazovanja „Putokazi“ biće održan 9. i 10. marta, u Hali „ Master“, u godini kojoj Novosadski sajam obeležava vek postojanja. Sajam obrazovanja je pre svega namenjen učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola. Okuplja institucije koje predstavljaju više od 500 obrazovnih profila, odnosno daje sveobuhvatnu ponudu srednjeg, višeg i visokog školstva u našoj zemlji, upotpunjenu ponudom srednjih škola i fakulteta iz inostranstva.

„Putokazi“ su prilika i da se predstave inovativne metodologije u obrazovanju  i održe stručne tribine posvećene reformama obrazovnog sistema.

Posetiocima se pruža uvid, kako u profile državnih, tako i privatnih obrazovnih institucija. Aktuelne teme koje najviše interesuju buduće srednjoškolce i brucoše su novine iz oblasti obrazovanja u Srbiji, informacije o stipendijama, sve o polaganju državne mature, dualno obrazovanje…

U susret Sajmu obrazovanja, stručna komisija Novosadskog sajma će ocenjivati kvalitet vaspitno-obrazovnih ustanova i najboljima uručiti priznanja.

Paralelno sa Međunarodnim sajmom obrazovanja „Putokazi“, od 7. do 13. marta, biće održani Međunarodni sajam knjiga i 27. međunarodna izložba umetnosti „Art Expo“.

Ulaz se neće naplaćivati.

Za više informacija, posetite nas na sajtu www.sajam.net

No votes yet.
Please wait…
Prijavi se

Detalji dokumenta

Više u Blog

Komentari