Aktuelni konkursi za stipendije za studiranje u inostranstvu

 

 

Ukoliko razmišljate o odlasku na studije u inostranstvo, predstavljamo vam spisak aktuelnih stipendija na fakultetima u Italiji, Španiji, Engleskoj, Francuskoj, i drugim zemljama.

*Istituto Marangoni nudi stipednije za jednogodišnje i master programe koji počinju u oktobru. Stipendije se odnose: na umanjenje školarine za 5.000 evra ili pokrivanje 50% ukupne školarine. Rok je 13.05. 2019. Više informacija možete pronaći na sledećem linku.

*Domus Akademija nudi stipendije za master program Product Design . Rok za apliciranje je 17.05.2019.

*European School of Economics nudi stipendije za osnovne i master studije tokom čitave godine. Više možete pročitati ovde.

*John Cabot University nudi različite vrste stipendija

*IFA Paris Internacionalna modna akademija-tokom godine ima otvorene konkurse za stipednije koje pokrivaju 20% i 40% školarine

*Macromedia University of Applied Science nudi stipendije za osnovne i master programe koji smanjuju cenu školarine od 10%-40%. Više informacija možete naći u sledećem formularu.

Za sve detalje o konkursima, prijavama, rokovima, neophodnoj dokumentaciji, izradi projekta, kontaktirajte Nemestic Studio na mail [email protected]

Nemestic Studio je zastupnik ovih fakulteta za sve zemlje bivše Jugoslavije.

No votes yet.
Please wait…