Besplatne konsultacije o studiranju u inostranstvu u coworking centru Smart Office

Nemestic Studio organizuje besplatne konsultacije o studiranju u inostranstvu u coworking centru Smart Office, 05. decembra 2018. godine sa početkom u 16.00h.

Vode vas na prestižne fakultete za dizajn, modu, komunikaciju, vizuelne umetnosti, menadžment, IT, ekonomiju i biznis. Upoznajte se sa Institutom Marangoni, Polimodom, Evropskim Institutom za dizajn IED, Domus Akademijom, fakultetom Politecnico iz Milana, Novom Akademijom lepih umetnosti NABA, Macromedia Univerzitetom, Raffles fakultetom iz Milana, Evropskom školom ekonomije ESE, IFA Paris Internacionalnom Akademijom, Metropolitan Univerzitetom u Budimpešti, STC Higher Education na Malti i mnogim drugim.

Tom prilikom zainteresovani đaci i studenti imaće priliku da saznaju sve o studiranju u inostranstvu: kako konkurisati za stipendije, pripremiti portfolio, koja dokumenta prikupiti za osnovne a koja za master studije kao i koje su mogućnosti za smanjenje školarine na osnovu ekonomske situacije roditelja.

Organizacijom konsultacija žele da đacima i studentima podignemo nivo informisanosti o mogućnostima upisa ili nastavka studija u inostranstvu, uslovima koje bi trebalo da ispunjavaju da bi uspešno upisali željene studije i veštinama koje su potrebne prilikom prijave.

Molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto za konsulatacije tako što će se prijaviti na mejl [email protected] ili na broj telefona 060 56 987 65 i ostaviti svoje ime, prezime i  kontakt telefon. Broj mesta je ograničen.

Smart Office

Kneza Mihaila 33, Beograd
Sreda: 05.12.2018.
Trajanje konsultacija: 16-17h

No votes yet.
Please wait…