Career Days 2020 – Karijera te zove

Career Days vas poziva da i 2020. budete deo najvećeg sajma praksi i zapošljavanj u Srbiji! Ovog 14. i 15. oktobra družićete se u izmenjenom online okruženju. Međutim nikako neće dozvoliti da vas trenutna situacija ograniči u pokušaju da mladima pruže priliku da dođu do vodećih kompanija iz raznih oblasti poslovanja. Njihovi partneri su u potrazi za perspektivnim mladim ljudima, koji žele da započnu ili usavrše svoju karijeru. Da li to želiš da budeš ti? Pridruži im se!
Šta će sve biti dostupno učesnicima ovogodišnjeg Career Days-a?

Pre svega, oba dana sajma, delegati će moći da pričaju sa kompanijama na njihovim virtuelnim štandovima putem platforme koju su pripremili naši partneri iz Impact Hub Beograd.

Meet Your Career

Ukoliko želite da direktno od zaposlenih u kompanijama poput Delhaize, Galenika, Moore Stephens i druge, čujete kako to izgleda jedan njihov radni dan, atmosfera u kancelariji, koje su to otvorene pozicije i prakse koje nude, prijavite se na Meet Your Career – online poziv u kome ćete imati prilike da saznate sve ovo i više iz prve ruke u 45 minuta. Zajedno sa još 15 delegata postavljajte pitanja i saznajte sve što do sada niste znali o ovim tržišnim maherima.

Speed Dating
Tražite posao i želite da imate intervju sa HR-om firme Merkator, Delhaize, Galenika, Manpower i drugih, Speed Dating je prava stvar za vas. Speed Dating predstavlja kratak intervju sa predstavnicima kompanija. U sedam minuta, imaćete prilike da predstavite sebe poslodavcu, pokažete svoje kvalitete i želju za usavršavanjem i obezbedite posao ili praksu u nekoj od navedenih kompanija.
Za oba segmenta Career Days 2020 sajma možete se prijaviti na linku.

Ukoliko se pak 14. i 15. oktobra ne možete pridružiti, ali biste želeli da budete “na oku”partnerima to je, kao i svake godine, moguće tako što ćete ostaviti svoj CV na linku i on će biti na raspolaganju nekim od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji!

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovim informacijama vezanim za događaj možete posetiti i Instagram stranicu @careerdaysbeograd, sajt careerdays.rs kao i  profile na LinkedIn-u I Facebook-u .

No votes yet.
Please wait…