studenti
Mesto za uspešne studente

Dani Marketinga na Ekonomskom fakultetu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Marketing Workshop*, studentska organizacija Ekonomskog fakulteta u Beogradu, godinama unazad, realizuje „Dane Marketinga“, jedan od svojih najvećih projekata. Sjajni razgovori, edukacije i ideje vodiće se u prostorijama Ekonomskog fakulteta 11, 13. i 14. decembra. Ove godine projekat se otvara Reklamijadom (11.12. od 20h), a kao i do sada, sva prikupljena novčana sredstva biće donirana u humanitarne svrhe –  pomoć ide organizaciji „ Podrži život”.

Edukativni deo projekta  „Dani marketinga”, 13.12. u 20h, otvoriće Anđelka Ducić (CEO, Marketing direktor u Symbiotica). Sigurni smo da će aktuelna tema „Kako započeti karijeru u digitalnom marketingu?“ inspirisati mnoge i doneti korisne savete.

Nakon toga u 21h nastavlja se razgovor o poslovnim počecima uz predavača Ivana Stankovića (Direktor Communis reklamne agencije), pisca knjige „Kakodalogija“. Tematika ovog susreta će biti „Kako primetiti, zgrabiti i razviti prilike koje ti život pruža?“. Drugog dana, 14.12. u 18h, Ivan Minić (Managing Partner u Pixelita Designs) otkriće nam više o tome “Šta sve možeš online kad si mali biznis”. Poznat je po sajtu „MojaFirma”, forumu „Burek“, kao i po igrici „Conquiztador“.

Potom sledi izlaganje Vesne Vlatković, (Marketing i PR Manager u  A hoteli”) , njena tema je „Komunikacija se uči”.

Edukativni deo projekta će zatvoriti Tanja Petrović (Marketing director u kompaniji Coca – Cola) i kroz temu „Marketing u kompaniji Coca – Cola“, otkriti kako izgleda voditi tim u velikim korporacijama. Pridružite se Danima marketinga” kako bi zajedno  upoznali dubinu i razumeli marketing suštinu! Za aktivno prisustvovanje svim predavanjima, obezbeđen je sertifikat.

Mesta su ograničena, kako bi osigurali svoje, pratite facebook stranicu  Marketing Workshop.

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.