studenti
Mesto za uspešne studente

DOBA fakulet u saradnji sa hrvatskim Univerzitetom

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

U aprilu mesecu DOBA fakultet ugostio je predstavnike Univerziteta iz Rijeke, iz Pravnog fakulteta. Suzana Weiss i Marja Kostelac, koje su došle na DOBU u sklopu Erasmus mobilnosti, kako bi se upoznale sa  načinom studija, organizacijom, i susreli su se sa zaposlenima i profesorima na ovom fakultetu.

»Za Erasmus boravak smo odabrali DOBA Fakultet, jer smo hteli da upoznamo online način studiranja. Tokom naše kratke posete, koja je trajala 3 dana, smo stekli uvid u strukturu i način organizacije studija. Uvideli smo, da je DOBA Fakultet dobro organizovan fakultet, i da postoji veliki trud svih zaposlenih, da bi se izvodilo inovativno učenje, i da to bude studentima zanimljivo, što lakše, ugodnije i naravno da uspešno završe započete studije. Raduje nas da ćemo znanja i informacije, kao i novostečeno znanje primetiti u našem daljem radu, i da možemo budućim studentima da preporučimo online studije. Zahvaljujemo se svim zaposlenima što su nam u vrlo srdačnom okruženju predstavili svoj način i metode rada.“

Tako su svoje utiske nakon posete podelili  gosti, koji su bili oduševljeni i gradom Mariborom, u kome se nalazi sedište DOBA Fakulteta.

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.