studenti
Mesto za uspešne studente

DOBA Fakultetu produžena akreditacija za pet godina, za šest studijskih programa na neodređeno vreme

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Produžetak akreditacije Nacionalne agencije Republike Slovenije za kvalitet u visokom obrazovanju predstavlja priznanje odgovornosti fakulteta prema studentima, diplomcima, poslodavcima, zaposlenima i stvaraocima uspešne priče fakulteta.

Ni na jednom području, koja su bila predmet presude kvaliteta -organizacije i izvođenje obrazovanja, uključenosti u okruženje, radu visokoškolskog zavoda, ljudskim resursima, studentima, materijalnim uslovima i osiguravanju kvaliteta – grupa spoljnih stručnjaka nije pronašla nikakve nedoslednosti.

DOBA Fakultet je ponovo potvrdio da spada u visoko kvalitetne visokoškolske institucije, i da je sopstvenim razvojnim i istraživačkim radom vodeći na području online studija u regionu, što je u prošlosti već potvrdio i međunarodnom akreditacijom. Neprestanim i sistematičnim osiguravanjem i poboljšavanjem kvaliteta na svim područjima, podsticanjem kulture kvaliteta i odlučnošću delovanja, fleksibilnošću, stalnim inoviranjem i usvajanjem novih izazova, stvaramo nove prilike za sve koji žele da budu uspešni – kako u poslovnom svetu, tako i u privatnom životu.

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.