Druga ENTER konferencija ovog proleća u Beogradu

Prvu ENTER konferenciju koja se desila aprila 2017. obeležila su neka od imena sjajnih žena koje su aktivne na domaćoj, ali i internacionalnoj IT sceni, oko 500 posetilaca tokom dva dana, preko 20 govornica i govornika i radionice za preko 100 učesnika i učesnica. Ove godine ENTER je zakazan za 25. i 26. april u Jugoslovenskoj kinoteci. Konferencija je ovoga puta posvećena aktuelnim tehnološkim temama, sa posebnim osvrtom na oblasti kao što su Blockchain, AI, Data Science i Internet of Things. “Talks of today, tech of tomorrow” je ovogodišnji lajtmotiv, koji sugeriše da će kroz različite programske celine biti reči o trendovima na tehnološkoj sceni i njihovoj primeni.

Ovogodišnji program konferencije sačinjavaće dva formata predavanja: Tech Track i Short Talks, radionice i paneli diskusije. Ovakva programska struktura komunicira sadržaj koji će biti namenjen IT profesionalcima i entuzijastima. Poseban doprinos ENTER daje na polju afirmisanja i povezivanja žena koje se profesionalno bave informacionim tehnologijama, kao i onih koji su tek na početku svoje karijere ili donose odluku o njenom razvoju.

Učešće na konferenciji će i ove godine biti besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu, koja će biti dostupna početkom aprila.

Konferenciju organizuje udruženje građana Spacevent u saradnji sa međunarodnom mrežom ACM (Assosiation for Computing Machinery).

Za sve informacije i novine u vezi sa konferencijom posetite www.enterconference.net ili ih pratite na mrežama-FB/IG/TW.

 

 

No votes yet.
Please wait…