Ekskluzivna prezentacija studija mode, dizajna i komunikacije u inostranstvu u dizajn hotelu Queen Astoria Beograd

Nemestic Studio i Style.rs održaće ekskluzivnu prezentaciju studija mode, dizajna i komunikacije u inostranstvu, u subotu 09.03.2013. u 15h u dizajn hotelu Queen Astoria u Beogradu.

Prezentaciju će voditi modni novinar i generalni menadžer Nemestic Studija,Tatjana Đorđević.

Predstavićemo studijske programe, način studiranja i studentska iskustva na uticajnim fakultetima, kao što su Istituto Marangoni, Istituto Europeo di Design, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Domus Academy…a koji imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj i Brazilu.

Na ovim fakultetima, možete pronaći kurseve kao što su: fashion design, fashion stylist, fashion photography, fashion&luxuary brand management, brand communication, interior design, product design, graphic design, 3d animation, transportation design i mnoge druge kurseve koje takođe možete pronaći na našem sajtu www.studiranje.net.

Prezentacija je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će studenti na licu mesta moći da pitaju sve što ih interesuje vezano za same programe studija, organizaciju predavanja, selekciju studenata za upis, pripremu portfolia i projekata za stipendije.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane studente da ponesu svoj portfolio na prezentaciju gde ćemo vršiti i savetovanje studenata o tome kako napraviti dobar portfolio, koji je osnovni kriterijum za upis.

Zbog ograničenog broja mesta u sali molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mail [email protected] i ostaviti svoje ime i prezime.

Svi koji su zainteresovani mogu da se prijave i za individualne intervjue u periodu od 12 do 15h, pred početak prezentacije koji bi podrazumevao detaljnu konsultaciju u vezi sa pripremom portfolia i ostale dokumentacije za upis.

Za više informacije pozovite na telefon:  +381 (0)21 4 756 756 ili na  +381 (0)63 56 9876

Dizajn Hotel Queen Astoriasala Gloria,
Adresa: Milovana Milovanovića 1, Beograd 
Datum: 09.03.2013. u 15h 
Obezbeđen je dovoljan broj parking mesta u hotelu Queen Astoria i Mr President.

Pogledajte lokaciju hotela ovde. Hotel se nalazi na 400-500m od autobuske i železničke stanice, na 10 minuta od centra grada.

Očekujemo vas!

where to buy viagra

zp8497586rq
zp8497586rq

No votes yet.
Please wait…