Etc kartica, jedina koja objedinjuje sve studentske popuste

Postoje razne studentske kartice i razni studentski popusti. Jedne kartice obezbeđuju popuste u inostranstvu, neke druge u Srbiji, one treće imaju dogovor sa Bankama da se uz njih izda odvojeno još jedna bankovna debitna kartica. Neke firme daju popuste uz indeks neke samo uz neku od studentskih kartica.

Ali samo jedna kartica objedinjuje sve popuste u sebi koje obezbeđuje nekoliko različitih kartica i indeks: To je ETC kartica koja postoji vec 12 godina i koju je pokrenula grupa studenata iz Srbije.

Za razliku od drugih koji odvajaju popuste na nekoliko svojih kartica kako bi naplatili nekoliko puta studentima članarinu, ETC tim objedinjuje sve na jednu ETC karticu i za jednu godišnju članarinu.

Tako ukoliko imate ETC karticu:

  • Ostvarićete izuzetne popuste u čitavom svetu (u proseku 5 EUR štedite po turističkoj atrakciji koju posećujete u inostranstvu)
  • Dobijate od 15 do 50% popusta na kupovinu autobuskih karata za međugradske linije kod 35 najvećih autoprevoznika u Srbiji (Lasta, Nis Ekspress, Kavim grupa…)
  • Osiguravate sebi 75% popusta na SRBPLUS I RAILPLUS kartice Železnica Srbije
  • Obezbeđeno vam je od 10 do 50% popusta na škole stranih jezika, škole računara, vozačke škole, pozorišta, muzeje, fotokopirnice, bazene, sportske centre… i na većinu roba i usluga koje su neophodne studentu tokom studiranja.
  • Dobijate besplatno otvaranje i održavanje tekućeg računa
  • 4 SIM kartice MTSa sa kojima za samo 30 dinara pretplate pričate međusobno potpuno besplatno

I to nije sve!ETC kartica je ujedno (dakle na istoj plastici) i VISA Electron debitna kartica sa kojom možete plaćati robe i usluge i podizati novac sa bankomata u čitavom svetu, plaćati na internetu, bez provizije primati novac od svojih roditelja (a ne da imate rizik od slanja novca autobusom). Takodje ETC je i ID kartica – dokaz da je imalac iste STUDENT i to svuda u svetu jer iza kartice stoje prepoznatljivi brendovi kao sto je VISA i Zavod za Izradu Novcanic (ZIN) kao garant i potvrda ispravnosti.

Kako do ETC kartice?
Lako iz fotelje: prijavite se putem online prijave koja se nalazi na www.etc.org.rs. Potrebno vam je oko 7 minuta da ispunite prijavu i to je sve. Na mejl ćete dobiti dalje instrukcije i za par dana kartica vas čeka u ekspozituri koju ste odabrali kao mesto preuzimanja tokom prijave. Sve je više nego lako i nema potrebe da idete ni na jedan šalter i čekate u bilo kom redu. Sve završavate sa računara koji ima konekciju na internet.

Izrada ETC kartice košta 600 dinara za 12 meseci ili 50 dinara mesečno.

Koliko mogu da uštedim u proseku sa ETC karticom?
Anketa pokazuje u proseku oko 1100 dinara mesečno direktne ustede ili 13.200 dinara za 12 meseci.

Sve dodatne informacije mozete saznati na www.etc.org.rs

 

Easy Travel Card je jedan od sponzora naše nagradne igre staging-studentirs.kinsta.cloud – 50.000 zadovoljnih studenata koju organizujemo na našem sajtu www.staging-studentirs.kinsta.cloud. Ovom prilikom Vas pozivamo da ućestvujete i osvojite vredne nagrade. Pogledajte pravilnik nagradne igre

Rating: 1.0/5. From 1 vote.
Please wait…