Evropska škola ekonomije ESE nudi nove programe od januara 2022.

 

Evropska škola ekonomije (ESE) je međunarodna poslovna škola 21. veka. Poznata u oblasti međunarodnog biznisa, multikulturalne i pragmatičke Škole Biznisa ,,bez granica’’. ESE ima svoje centre u Londonu, Njujorku, Rimu, Milanu, Firenci, Madridu.

Od januara 2022. godine Evropska škola ekonomije započeće nove programe za postdiplomce i to Fashion & Luxury Goods i Hospitality and Events Management.

Fashion & Luxury Goods master program započinje osnovnim kursevima poslovanja i menadžmenta koje studenti mogu birati kako bi produbili svoje znanje. Studenti će biti podstaknuti da razviju jedinstvenu preduzetničku viziju, koja će im omogućiti  da preduzmu samo najproduktivnije korake usled novonastalih promena na globalnom tržištu i potražnji potrošača, kako bi napredovali ka postizanju svojih profesionalnih ciljeva.

Program Hospitality and Events Management  je baziran na učenju o luksuznom ugostiteljstvu i događajima i ima za cilj da pomogne svim studentima da prodube svoje znanje u oblasti luksuznog ugostiteljstva i upravljanja događajima. Studenti takođe mogu steći praktično iskustvo kroz izborni modul prakse i industrijski projekat.

Za sve informacije o programima, cenama i neophodnoj dokumentaciji kontaktirajte Nemestic Studio na mejl [email protected].

Nemestic Studio je zastupnik ovog fakulteta za sve zemlje bivše Jugoslavije.

No votes yet.
Please wait…