Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika (ELSA Srbija)zajedno sa kompanijom Ernst & Young organizuje projekat „Sa EY na TI“.

 

Projekat “Sa EY na TI” je namenjen studentima i diplomcima Pravnog fakulteta u Beogradu, Novom Sadu i Nišu sa ciljem da kroz poslepodnevno druženje u neformalnoj atmosferi upoznaju zaposlene u kancelariji u Beogradu. Tom prilikom dobiće neophodne informacije o kretanjima na tržištu savremenih konsultantskih usluga, veštinama i znanjima potrebnim za rad u kompaniji, kao i načinima za profesionalno usavršavanje. Predstavnici EY će im ukаzati ne sаmo nа nаčine kаko dа unаprede svoju konkuretnost nа tržištu konsultantskih usluga, već će i pomoći da studenti uvide vаžnost lične inicijаtive i proаktivnosti u reаlizаciji profesionаlnih ciljeva.

Učesnike će ispred kompanije EY prvo pozdraviti Ivan Rakić, rukovodeći partner za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu koji je i sam Alumni Pravnog faklulteta Univerziteta u Beogradu, a zatim će učesnicima na raspolaganju biti po dva ili više predstavnika svake servisne linije;

Sektor za usluge revizije i povezanih usluga – Assurance

Vesna Radovanović, Senior

Biljana Krneta, Asistent

Jovana Zuber, Intern

Sektor za usluge poreskog savetovanja – TAX

 Nikola Jovanović, Asistent

Goran Mihajlović, Asistent

Sektor za usluge poslovnog savetovanja – Advisory

Natalija Živanović, Intern

Petar Torlak, Intern

Sektor za savetodavne usluge pri poslovnim transakcijama – TAS

Adam Kovač, Senior

Damjan Kulundžić, Senior

Sektor za istragu prevara i rešavanje sporova – FIDS

Aleksandar Besarović, Asistent

Sanja Ugrčić, Asistent

Babić & Ćosović a.o.d. – EY Law

Sofija Stevanović

Verica Spasojević

Nebojša Tulić

Sektor za upravljanje ljudskim resursima – HR

Sonja Jovanović, HR Senior Manager

Stela Zupan, Senior

Biljana Badža, Asistent

Predstavnici servisnih linija su mladi i ostvareni ljudi od kojih je veliki broj završio baš Pravni fakultet a danas imaju uspešne karijere i želju da studentima prenesu svoja iskustva, upoznaju studente sa kompanijom i servisnim linijama i savetima, i pomognu da postanete deo kompanije EY. Ovaj susret će biti sjajna prilika da se svi zainteresovani informišu, i o trenutno otvorenim pozicijama za obavljanje stručne prakse, volonterskom radu, neformalnoj edukaciji, kao i otvorenim pozicijama za posao. Takođe, studenti će dobiti priliku da se iz prve ruke upoznaju sa poslovnom kulturom, i prošire svoju mrežu kontakata.

Susret će se održati u klubu Pravnog fakulteta “El Derecho” od 15h-17h,u sredu 12.04.2017.

 

No votes yet.
Please wait…