Inostrani fakulteti za dizajn, umetnost i menadžment na sajmu obrazovanja Putokazi

Nemestic Studio predstaviće prestižne fakultete dizajna, mode, vizuelnih umetnosti, komunikacije i menadžmenta iz inostranstva od 8. do 10.  marta 2018. godine Sajmu obrazovanja Putokazi, u Hali Master u Novom Sadu.

Svi zainteresovani đaci i studenti imaće priliku da se upoznaju sa studijskim programima, stipendijama, načinom studiranja, studentskim životom i drugim studentskim iskustvima na najuticajnim fakultetima, kao što su: Domus Academy, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Macromedia University of Applied Sciences, Scuola Politecnica di Design, IFA Paris International Fashion Academy, Budapest Metropolitan University, Polimoda, Raffles Milano, The European School of Economics, fakulteti koji imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj, Nemačkoj, Turskoj, Mađarskoj, Kini i Brazilu. Takođe će zainteresovani imati priliku da se upoznaju sa dve škole jezika-školom italijanskog jezika Leonardo da Vinči i školom španskog jezika Hispania u Valensiji.

Na fakultetima su dostupne su trogodišnje, master i jednogodišnje studije, kao i letnji profesionalni kursevi. Među ponuđenim kursevima, posebno se ističu sledeći kursevi – interior design, product design, global design, graphic design, 3d animation, transportation design, fashion design, fashion stylist, fashion photography, fashion&luxuary brand management, brand communication, film and television, media and communication design, business administration i mnogi drugi bachelor i master programi o kojima se možete informisati na sajtu www.studiranje.net

Tokom trajanja sajma obrazovanja moguće je zakazati individualno savetovanje.

Molimo sve zainteresovane koji žele da se više informišu o fakultetima koje zastupamo da zakažu termin i dan za individualno savetovanje na mejl [email protected] ili na broj telefona 060 56 987 65 .

Sajam obrazovanja Putokazi
Četvrtak – Subota 08.03-10.03.2018.
Od 10-19h
Adresa: Hajduk Veljkova 11
Novi Sad

No votes yet.
Please wait…