Iskoristite popust na IED akademiji za osnovne i master studije

Evropski Institut za dizajn (Istituto Europeo di design IED)  nudi pomoć svojim budućim studentima tako što nudi popuste za osnovne i master studije  u oblasti dizajna, mode, vizuelne umetnosti i komunikacije u svojim kampusima u Milanu, Firenci, Rimu, Torinu, Barseloni  i Madridu.

Školarina za kurseve i jednogodisnje akademske studije koje počinju u septembru, uključuje 15% popusta za upise izvršene do 23. juna 2021. Školarinu  je potrebno uplatiti do 29. jula 2021.

Školarina za upis na osnovne studije uključuje popust od 10% ako je postupak upisa završen do 16. juna 2021. Školarinu je potrebno izmiriti do 29. jula 2021. godine.

Za master studije koje počinju u novembru odobrava se popust od 15% na cenu školarine, ako se postupak upisa završi do 27. maja 2021. Školarina se plaća do 22. jula 2021. godine.

Evropski Institut za dizajn u Barseloni i Madridu takođe nudi olakšice studentima prilikom upisa koji obuhvata 12% popusta za upis na osnovne i master studije koje počinju u januaru 2022.

Više o samim popustima pogledajte ovde. 

Za sve detalje o prijavi, kontaktirajte Nemestic Studio na mail [email protected].

Nemestic Studio je zastupnik ovog Instituta za sve zemlje bivše Jugoslavije.

No votes yet.
Please wait…