John Cabot Univerzitet iz Rima nudi različite vrste stipendija

 

John Cabot Univerzitet u Rimu nudi različite vrste stipendija u zavisnosti od zasluga budućih studenata.Stipendije zasnovane na zaslugama dodeljuju se prvenstveno na osnovu akademskog postignuća u trenutku apliciranja za studije (pisma preporuke, prosek, vannastavna postignuća, rezultat na ACT testu, odlično poznavanje engleskog  jezika).

JCU nudi i  prestižne Global Explorer stipendije. Ova stipendija pokriva ukupne troškove školarine i dodeljuje se svake akademske godine za 3 najbolja studenta. Svi studenti koji su procenjeni za finansijsku pomoć automatski se razmatraju za proces stipendiranja.

Takođe postoji mogućnost i dodele stipendija na osnovu postignuća na samim studijama. Ove stipendije se dodeljuju studentima koji su postigli prosek od 3.5 GPA u semestru ili najamanje 13 bodova.

John Cabot Univerzitet predstavlja nezavisni američki univerzitet koji nudi osnovne BA i master MA studije na engleskom jeziku studentima iz celog sveta.

Za detaljne informacije o Univerzitetu i stipendijama, zainteresovani akademci mogu kontaktirati Nemestic Studio, putem mejla [email protected].

No votes yet.
Please wait…