Konferencija omladinskog preduzetništva

Privredni forum mladih u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, a uz podršku Razvojne agencije Srbije organizuje konferenciju “Privredni forum mladih 2017“, koja se realizuje u okviru projekta “Karavan omladinskog preduzetništva – Program podrške osnivanju omladinskih kompanija, kao i osnaživanju i pospešivanju omladinskog preduzetništva na teritoriji Republike Srbije“.

Učesnici će tokom trajanja konferencije imati priliku da razviju svoju ideju, napišu biznis plan i kroz rad sa stručnim predavačima i mentorima steknu neophodno znanje iz oblasti marketinga, prodaje, administracije i finansija. Poslednjeg dana obuke, polaznici predstavljaju svoje ideje pred žirijem, a cilj je da dobiju jasnu sliku o tome koliko su napredovali na obuci, kao i povratnu informaciju šta je to što dodatno mogu da unaprede. Najbolji timovi će biti nagrađeni i dobiće podršku u daljem razvoju svoje ideje.

Mesto održavanja konferencije je studentsko odmaralište “Radojka Lakić” na Avali. Učesnici su tokom peta izdvojeni i fokusirani samo na rad na svojoj ideji. Iza ovakvog modela rada se krije želja da se u tom periodu sva energija i kreativnost usmeri na učenje i usvajanje novih veština koje su ključne za mladog preduzetnika.

Projektom je stipendirano 90% troškova učešća na konferenciji svakog člana i kotizacija iznosi 20 EUR. U tu cenu uračunati su smeštaj, obroci za sve dane tokom trajanja konferencije, kao i sve obuke i radionice koje očekuju učesnike.

Uslov koji učesnici moraju da ispune jeste da imaju između 18 i 30 godina. Uz to, neophodno je da se prijave u timu, koji čine dva člana tako što će oba člana popuniti prijavu. Prijave su otvorene do 10. aprila, do 23:59, što znaci da nije ostalo mnogo vremena! Ne čekajmo prilike, stvorimo ih zajedno!

PRIJAVI SE!

No votes yet.
Please wait…