Kreativni teatron u okviru Kreativnog Novog Sada

U duhu obeležavanja dana Svetog Save kao školske slave, Dan obrazovanja u okviru Kreativnog Novog Sada, koji će se održati na Spensu – KREATIVNI TEATRON, okupiće škole i fakultete, škole neformalnog obrazovanja i predstavnike kreativne energije.

Petak, 26. januar 2018. godine je svečani dan kada će najkreativniji studentski timovi Novog Sada svojim učešćem na pozornici KREATIVNI NOVI SAD obeležiti slavu i afirmisati svoj fakultet. Studentski timovi kao prestavnici svojih fakulteta biće glavne zvezde predstojeće manifestacije Dana obrazovanja.

I KREATIVNI TIM vašeg fakulteta može biti programski gost sa tri sadržaja i dve podrške:

VOLIM, VOLIM ZNANJE – performans o znanju
TALENAT KOJI SIJA – progamska tačka
DRUŠTVENA PORUKA – rad, isečak, program studenata na računaru ili video
TIM PROFESORA – za planiranje programske aktivnosti u 2018. godini
TIM – studenti novinari, internet majstori,

Vaš progamski nastup je samo najava jednog kreativnog petka u sledeća dva meseca u kojem ćete imati ceo dan da Novosađanima predstavite svoj fakultet na ovoj lokaciji, oko čega se dogovaramo sa vašim timom za planiranje, čije kontakte molimo da nam pošaljete na uzvratni mail :  [email protected] , kao i polazni predlog programa za 26. januar.

Kreativni NOVI SAD je multi-programski prostor gde kreativni studenti i njihovi fakulteti svojim duhom, radom i rezultatima bogate i ulepšavaju grad.

No votes yet.
Please wait…