Letnja škola na MHMK Univerzitetu

MHMK ovog leta organizuje letnje škole u Berlinu i Milanu. Digital Entrepreneurship u Berlinu se održava od 28.07.2014– 08.08.2014 i pruža uvid u svet digitalnog preuzetništva. Kurs nudi osnovna znanja i veštine potrebne za proizvodnju digitalnih medija.

Summer-Camp-Berlin

Music and Creative Industries je drugi kurs koji se održava u Berlinu u periodu od 11.08.2014 – 22.08.2014. Ovaj kurs kombinuje koncepte i osnovna znanja muzike, muzičkog tržišta, distribucije i trendova u muzici.

Summer-Camp-Milan

U Milanu se u periodu od 14.07.2014-25.07.2014 održava letnja škola pod nazivom Design-Thinking u kojoj će se proučavati principi kreativnog razmišljanja i realizacije projekata gde dizajn ima posebnu ulogu u procesu inovacija kompanija, brendova..

Glavni deo svake letnje škole biće sporedne aktivnosti i posete različitih gradova. Program je obogaćen i zabavnim elementima kao što su posete kompanija i rekreativne aktivnosti.

Predavanja se održavaju 5 sati dnevno. Nakon odslušanih predavanja i završnog ispita polaznici dobijaju potvrdu o pohađanju kursa.

Kriterijumi za prijem  su završena srednja škola ili upisan fakultet. Potrebno je poslati CV, kopiju pasoša i  diplomu srednje škole ili završenog fakulteta.

Cena letnje škole iznosi 2000 evra. Nudimo popuste za MHMK studente.

Krajnji rok za prijavu je 15.jun.

U cenu nije uračunat smeštaj.

Više informacija možete dobiti na mailove [email protected] i [email protected].

No votes yet.
Please wait…