Link2 Job Sajam zapošljavanja 12.maja u Hotelu Jugoslavija

Ovaj važan događaj u kalendaru mladih ljudi u potrazi za poslom, i kompanija koje žele da se predstave na najbolji način održaće se 12. maja u banket sali hotela Jugoslavija u Beogradu od 10h do 18h.

Da je reč o važnoj manifestaciji najbolje potvrđuje činjenica da smo ove godine okupili 400 partnerskih kompanija i da se očekuje ponuda od preko 200 radnih mesta. Organizator sajma je Centar za razvoj karijere, pod pokroviteljstvom grada Beograda i u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje. Tokom prethodnih godina Sajam je posetilo preko 5000 ljudi, ponuđeno je preko 300 otvorenih radnih mesta, a nekoliko hiljada posetilaca besplatno je dobilo vredne kurseve za profesionalno usavršavanje.

LINK2job je idealna prilika i za kompanije i za posetioce da se predstave u najboljem svetlu. Posebnu pažnju javnosti ovog puta privući će praktična i stručna predavanja sa posebnim fokusom na pitanje pokretanja sopstvenog biznisa u vidu startup projekata u IT sektoru.

Kao i prethodnih puta, posetioce posebno privlači fotografisanje za profesionalne fotografije za CV na samom sajmu, za koje je zadužen DesignStudio tim. Za najviše dve nedelje od dana održavanja sajma, potpuno sređene fotografije biće dostavljene na email adresu. Za veće šanse na budućim konkursima za posao, LINK2job posetiocima obezbeđuje i besplatne kurseve MS Officea i engleskog jezika. Takođe, predstavnici kompanija održaće realistične simulacije intervjua za posao u Job Box delu, gde će svaki posetilac iskusiti kakav je osećaj biti licem u lice sa poslodavcem i tako saznati kako da izbegne greške u komunikaciji kada dođe u priliku da se zaista izbori za željenu poziciju.

No votes yet.
Please wait…