Macromedia Univerzitet u rangu sa najboljim fakultetima

Macromedia University nedavno je odlično ocenjen na svetskom univerzitetskom rangu sa više od 1.800 učesnika iz preko 90 zemalja, koji je inicirala Evropska komisija.  Rangiranje  je vršeno posebno za biznis, a posebno za medijski odskek ovog Univerziteta. Univerzitet je dobio šest puta najvišu ocenu „A“ i plasman među međunarodnih top 15 procenata svih ocenjenih poslovnih škola.

Ovaj univerzitet obučava studente koji mogu da rade na globalnom tržištu na transnacionalnim i transkulturnim projektima. Međunarodna orijentacija se promoviše na dva nivoa: kroz interkulturalnu razmenu i projekte u obrazovanju i istraživanju. Studenti učestvuju na internacionalnim projektima i u studijama slučaja.

Na programima osnovnih studija, univerzitet nudi stručne kvalifikacije iz ukupno sedamnaest oblasti studija koji pokrivaju ceo spektar medija. Takođe, studentima se nudi osnovni program Media and Communication Management na engleskom jeziku.

Macromedia Univerzitet je akreditovan od strane Bavarskog državnog Ministarstva za nauku, istraživanje i umetnost, a takođe je akreditovan u mestima širom Nemačke kao što su Baden-Vurttemberg, Severna Rajna-Vestfalija, Hamburg i Berlin. Postoje raznovrsni studijski programi od novinarstva, menadžmenta, do dizajna, filma i i televizije. Nastava se odvija na najvišem nivou profesionalnosti i studentima se daje individualna podrška u ličnom razvoju.

Više informacija o programima pogledajte ovde.

Za sve detalje kontaktirajte Nemestic Studio na mail [email protected].

No votes yet.
Please wait…