Metropolitan Univerzitet u Budimpešti odobrava stipendije za upise u školsku 20/21

 

Budapest Metropolitan University je najveći privatni fakultet u Mađarskoj, a istovremeno važi za jedan od najvećih privatnih visoko-obrazovnih institucija u Centralnoj Evropi.

Prijavite se do 30. maja (ako ste van EU) ili do 30. juna (ako ste iz EU) i ostvarite 10% popusta na školarinu na prvoj godini. Pored popusta na rani upis Univerzitet odobrava deset puta više stipendija nego prošle godine.

Posebne stipendije su namenjene za upis 30 brucoša. Cena školarine na I godini se smanjuje za 1000 evra. Stipendije će biti dodeljene na osnovu postignuća.

Svi programi na ovom Univerzitetu su akreditovani i predavanja se održavaju na engleskom jeziku.

Izaberite neki od osnovnih ili master programa iz oblasti umetnosti, poslovanja, komunikacije, turizma ili se odlučite za neki od pripremnih programa.

Na fakultetu ima više od 700 stranih studenata koji dolaze iz 90 različitih zemalja, sa 6 različitih kontinenata. Budapest Metropolitan University svoje programe vodi prema evropskim kvalifikacionim okvirima Bolonjskog procesa. Na taj način su diplome stečene na Metropolitanu, uopšteno govoreći, priznate u svim zemljama Evropske Unije.

Za informacije o načinu apliciranja na Metropolitan Univerzitetu, zainteresovani akademci mogu kontaktirati Nemestic Studio, putem mejla [email protected].

Nemestic Studio je zastupnik ovog Univerziteta za sve zemlje bivše Jugoslavije.

Više informacija možete naći na sledećem linku.

No votes yet.
Please wait…