NABA otvorila konkurs za dodelu 32 stipendije za postdiplomske studije

 

U cilju da promoviše visoko motivisane, i talentovane mlade ljude, Nova Akademija lepih umetnosti iz MilanaNuova Accademia di Belle Arti NABA) nudi 32 stipendije koje pokrivaju 25% od ukupne školarine, za master programe koje počinju u septembru 2017. godine. Stipendije će biti dodeljivanje na osnovu evaluacije portfolija radova,CV i motivacionog pisma.

Nova akademija lepih umetnosti ( Nuova Accademia di Belle Arti NABA) – je akademija za dizajn i umetnost i istovremeno dinamičko umetničko i kulturno sedište.

NABA predstavlja akademiju sa visoko obrazovnim sistemom u oblasti umetnosti (AFAM) čiji su programi akreditovani od strane Italijanskog ministarstva obrazovanja uključujući italijanske institucije koje su zadužene za pružanje edukacije u oblasti umetnosti, reproduktivne umetnosti i muzike.

Svi zainteresovani studenti koji su svoje osnovne akademske studije završili u roku, zaključno sa 2016/2017 godinom, moćiće da apliciraju za dobijanje školarina.

 

Rok za apliciranje je 07.jul 2017.

 

Kandidati moraju dostaviti:

-Aplikaciju za učešće;

-Prijavni formular;

-CV;

-Portfolijo radova;

-Motivaciono pismo;

-Kopija diplome i / ili transkript diplome;

-Sertifikati drugih kurseva i seminara;

-Važeću kopiju pasoša;

-Potvrdu o poznavanju engleskog ili italijanskog jezika – Nivo B1.

 

Lista dobitnika stipendija biće istaknuta najkasnije do 24.07.2017.

Informacije o načinu apliciranja za dobijanje školarine na ovoj prestižnoj Akademiji, zainteresovani akademci mogu kontaktirati Nemestic Studio, putem mejla [email protected].

Nemestic Studio je zastupnik ovog Instituta za sve zemlje bivše Jugoslavije.

No votes yet.
Please wait…