NALED i SOS Dečija sela Srbija: PRAKSA ZA JAKE MLADE

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Fondacija SOS Dečija sela Srbija pozivaju mlade koji su odrasli bez roditeljskog staranja da se prijave za učešće u programu „Praksa za Jake mlade“.

Program je namenjen svim mladima (do 30 godina) koji su imali/imaju status dece bez roditeljskog staranja, žive na teritoriji Beograda i žele da kroz jednomesečni program prakse steknu svoja prva radna iskustva, unaprede znanja i veštine, kao i da bolje razumeju kako poslodavci angažuju zaposlene i šta se od njih očekuje na radnom mestu.

Pozivamo sve zainteresovane mlade da u što kraćem roku pošalju svoj CV na mejl [email protected] ili ga donesu u papirnoj formi u Centar “Jaki mladi” (Bulevar Kralja Aleksandra 251, Beograd). Nakon prijave, sa mladima će biti obavljen razgovor, a zatim će odabrani kandidati dobiti priliku da provedu mesec dana u kompaniji koja odgovara njihovom obrazovnom profilu. Planirano je da obavljanje prakse krene od septembra.

Za više informacija možete pozvati telefon 011 6302933 ili doći u Centar “Jaki mladi” (Bulevar Kralja Aleksandra 251), gde ćete dobiti sve potrebne sugestije, pomoć pri sastavljanju CV-a i apliciranju za program prakse.

 

No votes yet.
Please wait…