NEMESTIC i ove godine učestvuje na sajmu obrazovanja PUTOKAZI ExpoOnline od 24-26.marta

Nemestic Studio, kao i prethodnih godina učestvovaće na Sajmu obrazovanja Putokazi  koji će se održati u periodu od 24-26. marta na ExpoOnline.rs platformi koja je kreirana kao novi prostor delovanja i višestrukog povezivanja kompanija, institucija i pojedinaca. Tom prilikom zainteresovani đaci i studenti na našem virtuelnom štandu moći će da dobiju više informacija o projektima koje zastupa Nemestic Studio kao i da se konsultuju o različitim načinima studiranja u inostranstvu.

Expoonline.rs je dvojezična, srpsko-engleska platforma za poslovno povezivanje, susrete i širenje informacija i znanja, učvršćivanje starih i uspostavljanje novih poslovnih, ali i prijateljskih veza u virtuelnom prostoru. Na ovoj platformi biće omogućena i višestruka pretraga izlagača, pregled proizvoda i usluga, sajamske akcije učesnika, kongresne aktivnosti, ali i audio i video komunikacija sa izlagačima.

Sajam obrazovanja PUTOKAZI, i dalje će predstavljati celokupnu sliku obrazovnih profila srednjeg i visokog školstva u našoj zemlji, upotpunjenu ponudom srednjih škola i fakulteta iz inostranstva. Prvenstveno je namenjen učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola.

No votes yet.
Please wait…