Nemestic Studio Vas poziva na 9. međunarodni sajam obrazovanja Putokazi

Nemestic Studio učestvovaće na 9. međunarodnom sajmu obrazovanja Putokazi koji se održava od 28 februara. do 02. marta 2013.godine u Novom Sadu i koji važi za jedan od vodećih sajmova u regionu kada je u pitanju obrazovanje.

Tom prilikom zainteresovani đaci i studenti moći će da dobiju više informacija o projektima koje zastupa Nemestic Studio a čija je zajednička karakteristika to da su oni ostvareni međunarodnom saradnjom.

Ovom prilikom Nemestic će predstaviti svoj redizajnirani websajt www.studiranje.net koji je nastao saradnjom našeg studija i visoko obrazovnih ustanova za dizajn modu, vizuelnu umetnost i komunikaciju u inostranstvu.

Zastupamo fakultete kao što su: Istituto Europeo di design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Domus Academy DA, Škola italijanskog jezika Leonardo da Vinci.

Na našem novom sajtu www.studiranje.net pronaćićete mnogobrojne kurseve i programe za modu, dizajn, vizuelnu umetnost i komunikaciju, kao i recenzije studenata i njihova iskustva na ovim fakultetima. Osim toga, ovaj websajt predstavlja informativni studentski centar koji pruža neophodnu pomoć studentima prilikom odabira studijskog kursa, kao i pri upisu. Svi zainteresovani studenti dobiće na licu mesta sve neophodne informacije u vezi studijskih programa i upisa na nekom od pomenutih fakulteta.

Još jedna novina koju ćemo predstaviti, jeste naš online magazin za modu, dizajn i lifestylewww.style.rs, koji postoji već dve godine, ali ga prvi put ove godine predstavljamo na sajmu Putokazi. Svi zainteresovani posetioci imaće priliku da se upoznaju sa ovim magazinom, načinom rada u istom, mogućnostima volonterskog rada i obavljanja prakse u istom, kao i da se upoznaju sa odgovornim urednicama.

Nemestic Studio takođe će upoznati publiku i prisutne kolege sa novostima koje se tiču naših ranijih projekt, kao što su websajtovi: www.master.rs i www.diplomske.com koji predstavljaju web kataloge osnovnih i master studija sa više od 19 000 studijskih programa i kurseva u zemlji i inostranstvu, kao i websajt www.staging-studentirs.kinsta.cloud koji jeste internet arhiv i servis za razmenu korisnih dokumenata za studente i đake (knjige, skripte, seminarske radove, diplomske radove i slično).

Pozivamo sve zainteresovane đake i studente, predstavnike fakulteta i obrazovnih institucija da nas posete od 28. februara do 02. marta u hali Master na Novosadskom sajmu.

zp8497586rq
zp8497586rq

No votes yet.
Please wait…