Osvoji jednu od postdiplomskih stipendija na Istituto Europeo di Design (IED) u Barseloni

Započni svoju profesionalnu karijeru u međunarodnom okruženju! Pokaži svoj talenat i kreativnost i doprinesi poboljšanju budućnosti. Istituto Europeo di Design – Fakultet IED Barselona poziva studente iz celog sveta da učestvuju u konkursu za  stipendije.

IED nudi 28 međunarodnih stipendija u oblasti mode, dizajna, vizuelne komunikacije i menadžmenta  za akademsku 2019/2020 godinu za studije na engleskom i španskom jeziku.

Dodeljuje se 17 punih master stipendija koje pokrivaju 100% školarine  i 11 parcijalnih  postdiplomskih stipendija koje pokrivaju 50% školarine.

Kako bi konkurisali za stipendije, kandidati treba da pošalju svoje radove na temu “As a designer, what can you contribute to improve the future?” , gde će na osnovu svog iskustva da osmisle inovativna rešenja i projekte i naprave planove za bolju budućnost.

 

Za učešće na konkursu je potrebno da:

-popunite aplikacioni formular;

-posedujete diplomu fakulteta;

-imate adekvatan nivo poznavanja engleskog jezika (minimalno B2);

-priložite radove na zadatu temu (na jeziku na kojem ćete studirati);

-priložiti kratak opis projekata;

-priložite fotografije (jpg,png) ili dokumenta u ppt,pdf formatu

-motivaciono pismo;

-kopiju pasoša.

 

Rok za prijavu projekata je 30. april 2019. godine.

Već četrdeset godina Evropski institut za dizajn – Istituto Europeo di Design ( IED) deluje u oblastima obrazovanja i istraživanja disciplina kao što su dizajn, moda, vizuelne umetnosti i komunikacija. Danas IED predstavlja internacionalnu mrežu u razvoju koja organizuje trogodišnje kurseve, profesionalne kurseve, napredne kurseve i postdiplomske master kurseve.

Za sve detalje o prijavi i izrad projekta, kontaktirajte Nemestic Studio na mail [email protected].

Nemestic Studio je zastupnik ovog Instituta za sve zemlje bivše Jugoslavije.

No votes yet.
Please wait…