Osvoji stipendiju za dizajn i modu na Raffles Milano fakultetu

 

Raffles Milano- Institut za modu i dizajn, jedan od najekskluzivnijih škola mode i dizajna u svetu, sa sedištem u centru Milana, proslavlja svoj prvi rođendan i daruje 100 stipendija za Internacionalne master programe za dizajn i modu. Izdvojeno je 500.000 evra za školarine za master studije koje počinju u februaru i novembru 2019. Cilj je ohrabriti mlade i vredne talentovane studente da završe svoje obrazovanje na visoko rangiranim master programima u Milanu.

Za razliku od tradicionalnih master kurseva, kursevi na ovom fakultetu su inovativni i po metodi i pristupu. Studije traju 10 meseci i imaju samo 20 studenata po smeru. Programi se sastoje od 10 modula, od kojih je svaki organizovan u saradnji sa vodećim međunarodnim marketinškim i fotografskim agencijama, važnim arhitektonskim biroima kao i ekskluzivnim modnim brendovima.

Ukoliko ste zainteresovani za Fashion Design MenswearFashion Design Womenswear, i Product Design, možete konkurisati do 30. novembra 2018. godine za master studije koje počinju u februaru 2019. godine.

Sa druge strane, ukoliko ste zainteresovani za AdvertisingArchitecturePhotography, i Visual Design, potrebno je da konkurišete do 15. marta 2019. godine za master studije koje počinju u novembru 2019. godine.

Na konkurs mogu da se prijave studenti koji su na završnoj godini fakulteta ili su već diplomirali kao i kandidati koji su zaposleni i imaju radnog iskustva.

Za sve detalje o prijavi, neophodnoj dokumentaciji za konkurs, kao i o izradi portfolia, kontaktirajte Nemestic Studio na mail [email protected].

No votes yet.
Please wait…