Osvojite školarinu na IED Akademiji u Barseloni

Započni svoju profesionalnu budućnost u internacionalnom okruženju! Pokaži svoj talenat i kreativnost. Kako možeš doprineti razvoju budućnosti? IED Barselona poziva studente iz celog sveta (mlađih od 26. godina) da učestvuju u konkursu za stipendije 2019 – Scholarship Contest 2019.

Institut nudi 17 internacionalnih školarina za sledeće programe: Fashion, Design, Visual Communication ili Management za akademsku 2019/2020 i to za sledeće nivoe obrazovanja: Undergraduate, Bachelor i Diplomas Courses (engleski i španski) u Barseloni.

Stipendija pokriva 100% školarine.

Kako bi osvojili školarinu, potrebno je da iznesete svoje ideje putem projekta na temu „As a designer, what can you contribute to improve the future?”. Potrebno je da u projektu predstavite svoje ideje bazirane na ličnom iskustvu, predložite svoje predloge, proizvode ili plan koji bi doprineo boljoj budućnosti a u skladu sa kursom za čiju školarinu aplicirate.

Projekat dostavljate sa opisom i to na jeziku na kojem se kurs održava. Školarinama će biti nagrađeni najbolji. Rok za prijavu projekata je 5. april 2019. godine.

Ovaj institut je osnovan  1935. godine i važi za jedan od najpoznatijih u svetu, kada je u pitanju visoko obrazovanje u oblasti mode, dizajna i umetnosti. Nije malo reći, da su se među studentima ovog Instituta našli poznati stilisti, kao Moscino ili Domeniko Dolče ( poznatiji kao D&G). Osim toga, najpoznatiji italijanski i svetski brendovi jesu partneri Instituta Marangoni.

Za sve detalje o prijavi i izrad projekta, kontaktirajte Nemestic Studio na mail [email protected].

No votes yet.
Please wait…