Otvoren JobFair17

Uz predstavnike fakulteta, kompanija i medija svečano je otvoren ovogodišnji Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta „JobFair17 — Kreiraj svoju budućnost!‟.

Već trinaest godina, Sajam se održava prvog ponedeljka i utorka u novembru i predstavlja sponu između studenata, kompanija i obrazovnog sistema. Pored karijernog napretka, pruža i priliku za lični i profesionalni razvoj posetilaca kroz učešće u propratnom programu sajma – besplatne tribine, razgovor za posao, a od ove godine i kroz interaktivnu radionicu “Case study”.

Glavni organizatori istakli su da je ovaj projekat primer da uz malo želje i truda može da se postigne mnogo, i da je bila čast i zadovoljstvo raditi na ostvarenju plemenitog cilja – zaposlenju studenata i mladih ljudi.

Kao i svake godine, podršku su pružili fakulteti Univerziteta u Beogradu. Njihovi predstavnici potvrdili su da je ovo retka i izuzetna manifestacija na kojoj studenti mogu da vide šta se dešava u privredi i industriji, te šta ih čeka sutra i koje veštine su im potrebne na putu do posla. U avanturizmu studenata leži nukleus njihovog budućeg rada, i ako oni ne načine iskorak, niko drugi to neće učiniti umesto njih. Predstavnici kompanija učesnica složili su se da je imperativ zadržati i zaposliti mlade ljude, i da se sajam već dugi niz godina prilagođava dinamici i potrebama tržišta. Sajam je otvoren 6.i 7.novembra  za sve posetioce od 10 do 18 časova u Zgradi tehničkih fakulteta.

No votes yet.
Please wait…