studenti
Mesto za uspešne studente

Otvorene su prijave za treći YouthSpeak Forum u Beogradu!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Omladinska organizacija AIESEC organizuje treći put zaredom projekat “YouthSpeak Forum” koji će se održati 30. novembra u u Envoy Conference Centru na Dorćolu.

YouthSpeak Forum omogućava mladim ljudima da na jednom mestu razmenjuju mišljenja i ideje sa ekspertima iz različitih oblasti kroz edukativne radionice sa kompanijama i motivacione priče govornika konferencije. Kompanije Delhaize Serbia, NIS, Mercator i MOL Srbija pobrinule su se da prisutni steknu nove veštine na interaktivnim radionicama, a samo neki od ovogodišnjih govornika su Dragan Vojvodić – CEO i trener Sandler Training, Bojan Mihajlović – autor knjiga “ Manipulacija”, “ Marketing LIKE” i trener poslovnih veština, kao i mnogi drugi.

Tema ovogodišnjeg Foruma „Take action – Become CEO“ će pokrenuti svakog učesnika da već sutra učini prvi korak ka promeni, doneće neke nove ideje i inspirisati da verujete u svoj sopstveni uspeh.

YouthSpeak Forum je besplatan za sve učesnike. Uz prisustvo svaki učesnik dobija sertifikat i mnogobrojne poklone od organizatora konferencije.

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.